Jump to content
Sign in to follow this  
mattcorman

Server and player Suggestion

Recommended Posts

 
 
 
 
1) Restartujte server - Proč, když je server restartován, hráč se automaticky odstartuje ze serveru a ne zůstat ve hře (vlastně serveru, kde se hraje). 
 
Například: Restart se blíží, takže hráč po restartu bude refresh (automaticky systém je odhlášení a připojit se k serveru), tento systém funguje například v oblasti boje proti stávce jako konzole opakování nebo automaticky, když je server, restart.
 
* Velkým problémem je, když hrajete na dobrém serveru a ztratíte název serveru po restartu. Asi dobrý nápad je, když hráč je automaticky znovu připojen k serveru. Counter strike recconecting.Pravděpodobně je to dobrý nápad, aby?
 
 
2) P - Ukazatel hráčů a serverů - Možná by nebylo na škodu, když se stisknutím tlačítka P, když hráči vidí ostatní hráče a můžete možná vidět název serveru a IP serveru. Dokáže tak snadno a snadnější řekl název serveru a IP pro přátele, kde hrajete. Jeho docela dobrý nápad, a můžete najít spoustu času v historii, kde jste hrál. 
 
 
 
3) P - Přidání serveru do oblíbených - Bylo by hezké, aby zavedly systém, který chcete přidat do záložek s P, kde by byla možnost vidět všechny hráče, nebo přidejte server do favs.
 
Například: Stiskněte klávesu P vidíte název a adresu IP serveru a všechny hráče. Pokud chcete, můžete hlásit někoho za něco (Hacking, mimo jazyka APC.), Nebo pozvat tento server do oblíbených.
 
Možná, že výzva k zapomněli systému, kdy je třeba se odhlásit ze serveru a podívat se do historie> ho najít> přidat ho do favs. Ztráta času musím řekl, že jo?
 
 
 
Thx moc za odpovědi a reakce.
 
 
Přiložený miniatury

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×