nizzar 1 Posted September 6, 2012 (edited) Momentalne sme dvaja, Peto a ja (David) a hladame ludi co by si snami zahrali DayZ 18+!!!! a ziadne hackovanie!!!! Ked hrame tak:cez pracovny tyzen od 19-20tej do 22:00 +-cez vykendy a cez sviatky ako sa podari :)Este par otazok na vas:1. Ako dlho hrate DayZ?2. Aku zbran mate najradsej alebo ake zbrane?3. Viete narabat s mapou a kompasom v DayZ?4. Ste teamovi hrac?5. Viete citat po Rusky?6. Mate mikrofon?Ak mate zaujem nechajte mi odkaz tu alebo mi napiste na Skype: Nizzar27 alebo Steam: Nizzar27 Edited September 6, 2012 by CrowdControl 1 Share this post Link to post Share on other sites
CyPo mindfield 0 Posted December 3, 2012 zdar....ešte to platí ? :D Share this post Link to post Share on other sites
Jani1987 0 Posted December 4, 2012 caute tiež hladám parťáka ak má niekto záujem nech sem napíše dohodneme sa :Dmôj skype : jan_zubek Share this post Link to post Share on other sites
Katso 0 Posted December 15, 2012 Zdravim, aj ja hladam dakeho partaka. Som relativne novy a hrat sameho ma moc nebavi, nenasiel by sa niekto cz/sk? 18+ by bolo fajn. Share this post Link to post Share on other sites
nice*awsomeSVK 0 Posted July 2, 2014 S kamaratom sme fakt dobry on sa vizna na mape ako profik a po ruski čitat vie mosin9130 alebo AK 47 su jeho oblubene zbrane moje zase SKS a M16 vieme narabat s kompasom on je na mapy a nazvi ja zase na presnu strelbu este nikdi som neminul svoj cieľ ale bohužiaľ mne je 15 a jemu 13 nevadi to? Share this post Link to post Share on other sites