Jump to content

Forums Announcement

Read-Only Mode for Announcements & Changelogs

Dear Survivors, we'd like to inform you that this forum will transition to read-only mode. From now on, it will serve exclusively as a platform for official announcements and changelogs.

For all community discussions, debates, and engagement, we encourage you to join us on our social media platforms: Discord, Twitter/X, Facebook.

Thank you for being a valued part of our community. We look forward to connecting with you on our other channels!

Stay safe out there,
Your DayZ Team

Sign in to follow this  
nizzar

Hladame hracov SK / CZ

Recommended Posts

Momentalne sme dvaja, Peto a ja (David) a hladame ludi co by si snami zahrali DayZ 18+!!!! a ziadne hackovanie!!!!

Ked hrame tak:

cez pracovny tyzen od 19-20tej do 22:00 +-

cez vykendy a cez sviatky ako sa podari :)

Este par otazok na vas:

1. Ako dlho hrate DayZ?

2. Aku zbran mate najradsej alebo ake zbrane?

3. Viete narabat s mapou a kompasom v DayZ?

4. Ste teamovi hrac?

5. Viete citat po Rusky?

6. Mate mikrofon?

Ak mate zaujem nechajte mi odkaz tu alebo mi napiste na Skype: Nizzar27 alebo Steam: Nizzar27

Edited by CrowdControl
  • Like 1

caute tiež hladám parťáka ak má niekto záujem nech sem napíše dohodneme sa :D

môj skype : jan_zubek

Zdravim, aj ja hladam dakeho partaka. Som relativne novy a hrat sameho ma moc nebavi, nenasiel by sa niekto cz/sk? 18+ by bolo fajn.

S kamaratom sme fakt dobry on sa vizna na mape ako profik a po ruski čitat vie mosin9130 alebo AK 47 su jeho oblubene zbrane moje zase SKS a M16 vieme narabat s kompasom on je na mapy a nazvi ja zase na presnu strelbu este nikdi som neminul svoj cieľ ale bohužiaľ mne je 15 a jemu 13 nevadi to?

Sign in to follow this