Lookodlak 0 Posted June 23, 2012 Ako ima nekog ko je zainteresovan da napravimo grupu neka se javi ovde ili na PM. Share this post Link to post Share on other sites
Lookodlak 0 Posted July 8, 2012 Samo da osvezim temu :) Share this post Link to post Share on other sites
Lookodlak 0 Posted July 8, 2012 Poslao sam ti poruku, javi se ako hoces da odigramo neku partiju. Share this post Link to post Share on other sites
gordi (DayZ) 0 Posted July 19, 2012 jos dvojca ovde, nadam se da i dalje igrate, momci Share this post Link to post Share on other sites
- Valkyrie - 89 Posted July 23, 2012 Slucajno sam naisao na ovaj thread. Ako Vam jos treba ljudi ja sam za. Steam: http://steamcommunity.com/id/CarnageBLSkype: rushb0t-_- Share this post Link to post Share on other sites
Ageati 4 Posted July 23, 2012 I ja sam srbin (zivim u englesku pa izvini ako mi srpski nije dobar :D ) Ja sam isto za! Share this post Link to post Share on other sites
Minjon (DayZ) 1 Posted July 28, 2012 Evo zivim u Banja Luci ako hoce iko da igra neka doda "Minjon" sa stima to mi je nick , pozdrav ! :D Share this post Link to post Share on other sites
Lookodlak 0 Posted July 29, 2012 Ajde probacemo da se okupimo ali mi posaljite steam ime ili na pm ili ovde da mozemo da se dogovorimo. Carnage ne mogu da te nadjem na stimu nije ti dobar link. Share this post Link to post Share on other sites