Jump to content

pontalol

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pontalol

  1. Tjena! Vi söker fler svenskar till vår bandit clan/grupp. Just nu består vi av 3 grabbar i 20 års åldern. Vi spelar oftast på en och samma server där vi har en del camps och vi hade en del fordon (Ural, gummibåt, cross och helicoptern) Men nån sate tog dom av oss inatt. Kan även tänka oss att byta "Hem" Server om det visar sig att den du/ni spelar på är bättre på någotvis. ------------------------------- - Ser helst att du är 18 år +. - Ser helst att du har spelat DayZ ett tag. (Förstår inventory systemet, hur man använder bloodbags etc.) - Mic är ett måste då vi använder oss av teamspeak / skype föratt kommunicera. ------------------------------ Skriv i tråden eller adda mig på Skype för mer info eller föratt vara med å spela. Skype: Pontahultin
  2. Kraaay Om du/ni har skype, adda mig så kan vi språkes litt mer. Skypenamn: pontahultin
  3. Jadu, jag dog för nån timme sedan och har inte hunnit skjuta så mycket. Och humanitys systemet tycks bugga för mig då jag spawnar med olik mängd humanity varje gång jag loggar in / dör. Du själv?
  4. Tjena! Vi är 2 svenska grabbar som letar efter en svensk bandit clan som gärna spelar taktiskt och någorlunda seriöst. Vi har båda spelat DayZ i ungefär en vecka (Fruktansvärt många timmar har gått åt till DayZ den veckan) Lite info: Ålder : 20 år båda två. Ingame namn: Broderapa och Lolom Roller: Lolom kör Sniper och jag (Broderapa) använder Assault rifle. Skypenamn: pontahultin Släng iväg ett Pm eller adda mig på skype.
×